Kerstpakketactie 2023

Kerst is een seizoen van vrijgevigheid en aandacht voor de noden van mensen om ons heen. Dit jaar nodigen we iedere kerklid uit om iemand in jouw omgeving buiten de kerk voor te dragen om een kerstpakket van ons te ontvangen.

Denk aan iemand die het in 2023 voor welke reden dan ook niet makkelijk heeft gehad. Misschien hebben ze met hun gezondheid geworsteld, of een dierbare verloren of hard zijn geraakt door de stijgende kosten. Wij willen als kerk een bemoediging zijn voor deze mensen – samen een glimlach op hun gezicht brengen en een straaltje van hoop laten schijnen.

Met het formulier hieronder kun je laten weten wat voor pakket je wil bestellen en eventueel de gezinssamenstelling doorgeven om het pakket te personaliseren.

De pakketten zullen op zaterdag 9 december ingepakt worden. Op zondag 10 december kun je het pakket ophalen in de kerk en deze in dezelfde week bij de persoon langsbrengen.

Deze mooie actie kunnen we ook niet doen zonder sponsors! Je kunt hieronder een pakket sponsoren van €25 voor alleenstaanden en €50 voor families.

Wil je op zaterdag 9 december meehelpen inpakken? Laat het ons weten. We horen graag hoe jij betrokken wil zijn!

Kerstpakket sponsoren

Je kunt deze link gebruiken om een kerstpakket te sponsoren of de QR code rechts scannen met je telefoon.

Ik doe mee!