KIDSKOOR

In oktober 2023 gaat ons kersverse Kidskoor van start! Het koor staat onder leiding van Nicola de Vreugd (zie beneden voor haar bio.) De liedjes zijn vooral gekozen uit popmuziek, film en theater. Ook zullen we enkele liedjes leren met een seizoen- of religieus thema.

Twee keer per jaar wordt een concert georganiseerd zodat de kinderen aan alle vrienden en familieleden kunnen laten horen wat ze kunnen.

Wanneer?
Woensdagmiddag 16 – 16:45 uur, iedere schoolweek

Leeftijdsadvies
8 – 12 jaar

Bijdrage
Je mag gratis deelnemen aan het Kidskoor!
Vind je het geweldig dat we dit organiseren en wil je ons ondersteunen? Deze activiteit brengt zeker kosten met zich mee. Onze kerk wordt volledig gefinancierd door de vrijgevige bijdragen van onze bezoekers en leden. Jij kunt ons ook ondersteunen voor €5, €10 of €15 per maand. Al onze financiële informatie vind je hier.

Verwachtingen
Iedere schoolweek van sept – juni wordt er les gegeven. In de aanloop naar de concerten zullen we een aanwezigheidsplicht hanteren om mee te doen aan de concerten.

Aanmelden
Aanmelden is verplicht. Het formulier vind je onderaan deze pagina.

BIO NICOLA DE VREUGD

Hi! Mijn naam is Nicola en muziek heeft een groot deel van mijn leven gevormd, van pianospelen, liedjes schrijven, zingen en in bands optreden.

Ik heb mijn Advanced Diploma Muziek behaald met richting pop en jazz, in Sydney, Australia bij de School of Creative Arts (nu C3 College). In Nederland heb ik 8 jaar gewerkt als Music Director voor een kerk in Amsterdam en 8 jaar pianoles gegeven aan tientallen kinderen, tieners en volwassenen.

Met veel plezier, begin ik deze Kids Koor in Den Haag om mijn passie voor muziek te delen met jongeren.

Ja! Ik meld mijn kind(eren) aan voor het Kidskoor.