CREA-MIDDAGEN

Tijdens de eerste crea-middag maken we er een feestje van en gaan we vlaggetjes maken! Vlaggetjes zijn leuk voor elke vrolijke gelegenheid. Slingers zijn vanzelfsprekend leuk voor verjaardagen, maar ook voor babyshowers, trouwdagen, buurtfeestjes, verrassingsfeestjes, Sinterklaasfeestjes en wat je ook maar kan bedenken dat feestelijk is.

De slingers maak je op je eigen manier. Hiervoor zullen verschillende materialen aanwezig zijn, maar je mag ook je eigen materiaal hiervoor meenemen. Door gezellig samen bezig te zijn, kun je elkaar helpen en inspireren.

Om 16:15 uur wordt een Bijbelverhaal voorgelezen, waarin het thema feest ook terugkomt.

Wanneer?
Woensdagmiddag 18 oktober, 15:30 – 17 uur

Waar?
De Mirtekerk, Vier Heemskinderenstraat 91, 2531 CA, Den Haag

Leeftijd
Alle leeftijden.
Ben je graag creatief bezig? Voel je vooral niet te oud om mee te doen!

Bijdrage
Je mag gratis deelnemen aan deze crea-middag!
Vind je het geweldig dat we deze middag aanbieden? Deze middag draagt zeker kosten met zich mee, dus een vrijwillige bijdrage is welkom! Kijk hier voor onze financiële informatie.

Aanmelden
Aanmelden is verplicht om mee te kunnen doen. Je kunt gebruik maken van het formulier onderaan deze pagina.

BIO MAAIKE KRIJTENBURG

Hallo! Mijn naam is Maaike. Mijn droom is altijd geweest om kunstenaar te worden en ik ben heel dankbaar dat ik dat nu ook mag zijn. Naast kunst maken, vind ik het mooi om mensen te inspireren om kunst te maken.

Kunst is een hele mooie uitlaatklep waarin je kan laten zien wie je bent en wat voor jou belangrijk is. Je kunt je gevoel erin kwijt. Je kunt kunst heel persoonlijk maken; door iets uit je eigen leven te schilderen, maar ook minder persoonlijk; door bijvoorbeeld een stilleven te schilderen.

Wanneer ik mensen inspireer, wil ik ze kennis laten maken met mogelijkheden van materialen. In creatieve workshops heb ik nog wel eens voorbeelden, maar ik daag mensen graag uit om hiervan af te wijken. De voorbeelden en de materialen ervoor leg ik klaar, maar hiermee mag ook wat anders gemaakt worden. Ga vooral lekker los met de materialen die ik neerleg en raak maar in de flow tijdens het maken van het kunstwerk wat jij voor ogen hebt. Het proces is zeker zo belangrijk als het resultaat.

De opleidingen die ik heb afgerond zijn Grafisch Vormgeving en Beeldende Therapie. Door de jaren heen heb ik heel wat cursussen gevolgd bij de Wackers Academie. Hierdoor heb ik ervaring met acrylverf, pastelkrijt, olieverf, aquarel, fineliner, maar ook digitaal tekenen.

Sinds 2015 ben ik werkzaam als livepainter, onder de naam Maaikes Livepainting. Als livepainter schilder ik tijdens bijzondere gelegenheden en omstanders kunnen dit werk zien ontstaan. Het resultaat van het schilderen kan aan het eind van deze dag mee worden genomen door mijn klant.

Ja! Ik meld mijn kind(eren) aan voor de Crea-middag!