5-jarig bestaan in Diligentia + Festival op Lange Voorhout

Deze zondag vieren we ons 5-jarig bestaan met een speciale dienst in het Diligentia én een festival op het Lange Voorhout. Ben jij erbij?

Wat kun je verwachten?

Deze zondag blikken we tijdens de dienst in het bijzonder terug op de afgelopen 5 jaar én we gaan verder met de serie ‘Journey’ over de reis van geloof. Aansluitend vieren we ons jubileum met een festival op het Lange Voorhout met springkussen en spelletjes voor kids, live muziek en food. Nodig gezellig iemand uit!

Tijdens de dienst is er een mogelijkheid om je kenteken door te geven, zodat je gratis kunt parkeren in de buurt tot 15:30!

Superkids

Voor alle kinderen tussen de 0-11 jaar is er Superkids, een speciaal programma waarin zij leren uit de Bijbel en creatieve opdrachten doen. Voor de allerkleinsten is er een crèche.

 • LOCATIE

  Je vindt ons iedere zondag in het Diligentia Theater.

 • Adres

  Lange Voorhout 5, 2514 EA, Den Haag

 • Tijd

  Dienst: 10:30-12:00
  Festival: 12:00-15:00

 • OV

  Tram 1, Bus 22, Bus 24 stoppen naast het Diligentia bij Halte Kneuterdijk. Het Diligentia ligt op 10 min loopafstand vanaf Den Haag Centraal Station.

 • Parkeertips

  Gratis parkeren
  Je kunt sowieso tot 13:00 gratis parkeren in de buurt. Tijdens de dienst is er een mogelijkheid om je kenteken door te geven, zodat je gratis kunt parkeren tot 15:30.

  Je kunt navigeren naar:

  Parkstraat (2 min.)

  1813 Plein (8 min.)

  Louis Couperiusplein (8 min.)

  Parkeergarages

  Naast gratis parkeren op straat is er ook de mogelijkheid om in de buurt betaald te parkeren bij onderstaande parkeergarages.

  Museumkwartier (2 min.)

  Malieveld (10 min.)

  Vooraf te reserveren

  Een parkeerplaats vooraf en goedkoper reserveren is ook mogelijk met parkbee of Parkmobile:

  Lange Voorhout  (2 min.)

  Haagsche Hof  (3 min.)