Pioniers Party

Op vrijdagavond 1 november organiseert C3 Den Haag haar jaarlijkse Pioniers Party. Deze feestelijke avond is voor iedereen die betrokken is bij Pioniers,  die meebouwt aan de kerk door het geven van tienden of die erover denkt om betrokken te raken bij Pioniers 2019/2020. Tijdens deze volledig verzorgde avond blikken we terug op wat we dit jaar samen met God bereikt hebben en kijken we vooruit naar de plannen voor het komende seizoen. Ben jij erbij? Laat dit dan hieronder weten!

Locatie & tijd
De Pioniers Party vindt plaats in het Toussainthuis (Toussaintkade 21-a, 2513 CJ, Den Haag) in het Zeeheldenkwartier te Den Haag. De avond start om 19:30 en is volledig verzorgd, inclusief diner!

Over Pioniers
Het dagelijks werk van de kerk wordt mogelijk gemaakt door tienden en offers. Pioniers biedt daarnaast een gelegenheid om te investeren in de toekomst van C3 Den Haag. Het grootste gedeelte van de giften aan Pioniers 2019/2020 wordt gereserveerd voor de aankoop van een eigen gebouw in Den Haag. Daarnaast zijn er ook plannen specifiek voor het komende jaar. Wil jij meer weten over de plannen voor Pioniers 2019/2020 en wil je betrokken raken? Meld je dan gauw aan voor de Pioniers Party!

Dresscode
Trek je feestelijkste pak of jurk aan! We maken er samen graag een prachtig feest van!

Ik ben erbij!