MONTH OF JAMES

In oktober organiseren we de Month of James: een serie van C3 Global die we graag met je delen. Elke zondag streamen we via YouTube een inspirerende talk over het Bijbelboek Jakobus, die je zowel online als in Watch Parties op verschillende plekken in Den Haag kunt volgen. We gaan horen van Pastor Phil Pringle, oprichter van C3, Pastor Mark Kelsey en drie andere sprekers.

Meld je hier aan voor een Watch Party. Iedereen is welkom!

Update Pastor Lucas & Nicola
Onze eigen Pastors, Lucas & Nicola, zijn in oktober weer terug van hun zomerbreak en zullen elke zondag bij een Watch Party zijn om met iedereen die dat wil bij te praten, vragen te beantwoorden en samen te spreken over het komende seizoen voor ons als kerk. Via de app laten we wekelijks weten bij welke Watch Party Pastor Lucas & Nicola zijn die zondag.

Online all church meeting
Op woensdagavond 13 oktober om 20:00 komen we online via ZOOM bij elkaar voor een meeting waarin we samen nadenken over de toekomst van de kerk. We zouden het heel tof vinden je daar te zien. Save the date!

Oorspronkelijk was het ons plan om de eerste twee zondagen van oktober launch bijeenkomsten te organiseren in het Diligentia Theater, voor iedereen die mee wil bouwen in het komende seizoen. Afgelopen maand zijn er echter nieuwe maatregelen ingesteld, waaronder de verplichting een QR-code/coronapas te laten zien voordat men een theater kan bezoeken. Omdat we willen dat onze kerkactiviteiten voor iedereen volledig vrij toegankelijk zijn, hebben we besloten om niet samen te komen in een theater zolang deze maatregel van kracht is. We kijken komende maand samen hoe we onze toekomst als kerk kunnen vormgeven.