LOVE Den Haag

Op zaterdag 29 mei organiseren we LOVE Den Haag. We pakken als kerk een aantal verschillende projecten op om onze stad te zegenen. Elk project duurt van 10:00-13:00. Help jij mee? Meld je onderaan deze pagina aan!

Sociaal Tuinieren – Ypenburg
We gaan mooie moestuintjes maken bij een groepslocatie voor statushouders aan de Koolwitje-laan in Ypenburg. Lekker met de handen in de aarde, samen met een aantal statushouders die graag mee tuinieren en heel graag van hun nog aardig betegelde tuintjes willen gaan genieten met meer (eetbaar) groen!

Raamtekenen – Moerwijk-Zuid
Bij WZH Sammersbrug, een woonzorgcentrum voor ouderen, gaan we de bewoners blij maken met tekeningen en teksten op de ramen. Dit project is ook erg leuk voor kinderen, die met een artiest mee kunnen om de ramen op te vrolijken.

Opknappen & klussen – Centrum
Voor Stichting 488 gaan we voorbereidingen treffen voor de verbouwing van een klooster tot een speciaal pand met 17 kamers en een ontmoetingscafé. Deze stichting, opgericht door o.a. twee leden van C3 Den Haag, heeft als doel om de levens- en ontwikkelingsomstandigheden van kwetsbare individuen en gezinnen in de regio Den Haag structureel te verbeteren. Tijdens LOVE Den Haag gaan we in het pand puinruimen, de tuin opknappen met een broeder die nu in het klooster woont en gaan we meubels schuren en verven.

Klusprojecten – verschillende locaties
Vanuit het project Present a Home gaan we in duo’s verschillende jonge, alleenstaande moeders en statushouders helpen om fijn hun eerste woonruimte een fijn thuis te maken. Dus trek kleren aan die vies mogen worden, stroop je mouwen op en ga aan de slag met schuren, verven en ander klusgebeuren binnenshuis!