• C3 COLLEGE

    meld je nu aan voor de masterclass financing your future

Masterclass Financing Your Future

Wanneer als Christen hoort over financiële wonderen, dan hoor je vaak hoe God anderen gebruikt om te voorzien in de noden van een persoon, een roeping of het werk van een bediening of kerk. De andere kant blijft vaak onbelicht. Hoe kan God mij gebruiken om te voorzien in de noden van mijn dromen, mijn gezin, mijn omgeving, andere bedieningen en mijn kerk? In de Masterclass Financing Your Future leer je hoe jij jezelf kunt positioneren om een zegen te zijn voor anderen en het koninkrijk van God.

Wanneer je als Christen leert over vrijgevigheid, leer je vaak van alles over geven aan de kerk of aan bedieningen. Maar vaak wordt vergeten hoe je naast geven een gezonde financiële basis kan bouwen met de wijsheid van God door te sparen, plannen, investeren en door bijvoorbeeld een huis te kopen. In deze cursus komt dit alles, en meer, aan bod.

Tijdens deze masterclass leer jij wat je moet weten om jouw dromen en roeping te financieren. We beginnen bij jezelf. We bespreken financiële mindsets, leven volgens een budget en carrièreplanning. Ook bespreken we hoe je in de praktijk van jouw situatie kunt beginnen met sparen, investeren, geven en een huis kunt kopen in een overspannen markt.

Data en kosten
Deze Masterclass van 4 avonden start op dinsdagavond 18 maart. Kosten voor deelname bedragen €40 voor 4 avonden.

Ik ben erbij